Pressemeddelelse 2019

Fodterapeuterne v. Tina Fisker har fået et kvalitetsstempel - DDKM

Kvaliteten hos fodterapeuterne v. Tina Fisker har fået et ekstra nøk opad og er blevet akkrediteret af Sundhedsstyrelsen.

 

Sundhedsstyrelsen skriver; Utrolig flot og særdeles velindrettet klinik, hvor der er højt fokus på patientbehandling og systematik i den daglige drift. Der er arbejdet grundigt med Den Danske

Kvalitets Model (DDKM), og surveyet er gennemført med et meget flot resultat.

 

Hvis Sundhedsstyrelsen uddelte smileyer, ville klinikken have fået en af den slags, der er grøn og smilende. For alt har vist sig at være i den skønneste orden hos fodterapeuterne v. Tina Fisker. Derfor er klinikken blevet akkrediteret, hvilket er det ultimative kvalitetsstempel, som en fodterapiklinik kan få af Sundhedsstyrelsen.

 

Akkrediteringen er ikke blot et enkelt kontrolbesøg, men kulminationen på en længere læringsproces, som starter længe inden, de såkaldte ”surveyors” fra Sundhedsstyrelsen kommer på besøg.

 

”Vi har gennem mange måneder arbejdet på at kunne opfylde alle krav i de otte standarder, som vi skal leve op til for at modtage akkrediteringen. Vi er derfor glade for at være nået over målstregen og kan tilbyde vores patienter de allerbedste rammer”, siger Statsautoriseret Fodterapeut og indehaver Tina Fisker

Klinikkens hygiejne er en af de mest omfattende standarder, hvor klinikken skal bevise, at den lever op til krav om blandt andet sterilisation af instrumenter, rengøring, håndhygiejne og opbevaring af steriliserede instrumenter.

 

”Vi levede i forvejen op til kravene om hygiejne, som sundhedsmyndighederne har strammet meget op på i de sidste par år. Akkrediteringen har dog givet anledning til at gå det hele igennem en gang til og sikre, at alt er, som det skal være, så patienterne nu kan vide sig helt sikre, når de bliver behandlet hos os”, siger Tina Fisker.

 

Journalføringsrutinerne er også blevet revideret, så klinikken kan stå inde for, at det sker på en grundig og fyldestgørende måde. Ligeledes skal patienter identificeres sikkert og behandles i henhold til ”best practice” inden for fodterapien.

 

”Vi har holdt en stor lup hen over vores datasikkerhed, så patienterne med ro sindet kan give os personfølsomme oplysninger om deres helbred. Desuden har vi nu fået en fast procedure for, hvad vi gør, hvis vi oplever utilsigtede hændelser, og hvordan vi håndterer patientklager. Vores kompetencer inden for førstehjælp er også blevet genopfrisket, så vi kan gøre det optimale, hvis det skulle blive nødvendigt”, siger Tina Fisker.

 

Ud over logoet ”Statsautoriserede Fodterapeut” kan man derfor nu også kigge efter stemplet DDKM, der står for akkreditering i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel.

 

I forvejen har fodterapeuterne på klinikken en statsautorisation, som i sig selv er et kvalitetsstempel. Det viser blandt andet, at fodterapeuterne har en offentlig anerkendt uddannelse og skal leve op til de samme krav, som alle andre autoriserede sundhedsfaglige grupper såsom læger, fysioterapeuter og tandlæger. At Sundhedsstyrelsen fører kontrol med klinikken, og at patienter har mulighed for at klage og søge erstatning i det offentlige klagesystem.

Fodterapeuterne v. Tina Fisker på Tingvej i Viborg er en af ud af mange klinikker, der bliver akkrediteret i hele landet i løbet af de næste par år. Fodterapeuter er en af de sidste sundhedsfaglige grupper, der bliver akkrediteret, hvilket sker på lige fod med andre autoriserede sundhedsfaglige grupper såsom læger, fysioterapeuter og tandlæger.

 

De dygtige Statsaut. Fodterapeuter er: Klinikejer Tina Fisker, Lisbeth Møller Nielsen, Annette Poulsen, Søs Dahlerup Gregory, Karina Andersen, Kristine Clausen, Maja Sørensen, Malene Dencker Mikkelsen og Elsebeth Torp Dørken.

 

Foto øverst

Her ses hele holdet hos Fodterapeuterne v. Tina Fisker. Forest fra venstre: Statsaut. Fodterapeut Karina Andersen, Klinikejer og Statsaut. Fodterapeut Tina Fisker, Servicesekretær Lisbeth Agerup, Servicesekretær/grafiker Mette Fredskilde og Statsaut. Fodterapeut Kristine Clausen. Bagerst fra Venstre: Statsaut. Fodterapeut Lisbeth Møller Nielsen, Statsaut. Fodterapeut Maja Sørensen, Statsaut. Fodterapeut Søs Dahlerup Gregory, Statsaut. Fodterapeut Elsebeth Torp Dørken og Statsaut. Fodterapeut Malene Dencker Mikkelsen.


Pressemeddelelse 2015

Klar til kamp
med sunde fødder!

Netop sunde fødder er vigtigt for en fodboldspiller - og grunden til at Fodterapeuterne v. Tina Fisker for 3 år siden lavede et fast samarbejde med Viborg FF. Vabler, hård hud og klemte negle, er en del af de problemer, som spillerne hos Viborg FF kommer med. Det kan umiddelbart virke som småting, men de fleste kender nok til smerten fra en vabel eller en dårlig negl, der skal klemmes ned i en sko.

 

Den slags er Fodterapeuterne v. Tina Fisker eksperter i og træder til, når der er behov for det. Jeg ved jo, at spillernes fødder er mange penge værd, så det er dejligt at kunne hjælpe både spillerne og klubben med de ting, som vi ved noget om, siger Tina Fisker.

Kristoffer Pallesen var i sidste sæson ude i en længere periode med en drilsk skade i hælen. Besøgene hos Tina Fisker var i den forbindelse et positivt bekendtskab - “Pallesen” blev hjulpet med specielle indlæg til fodboldstøvlerne samt en ergonomisk korrekt sandal fra Birkenstock professional.

 

- Det var et fantastisk supplement til min daglige genoptræning, fortæller Kristoffer Pallesen begejstret om sine besøg hos Tina Fisker.

 

Jacob Egeris har ligeledes været fast tilknyttet hos Tina Fisker. På et tidspunkt brækkede jeg foden, og som en del af min genoptræning fik jeg lavet specielle såler til mine støvler, og et par sandaler fra Birkenstock professional til, at hoppe i uden for banen.

Sandalerne har jeg brugt lige siden, de har været rigtige gode for mine fødder, da der både er god plads og bevægelsesfrihed.

 

Fodterapeuterne v. Tina Fisker tager sig af hele holdet fra VFF …og næste gang, der er store eller små problemer med fødderne, står de klar til at hjælpe.

 

“Det er bare lidt sjovere at spille fodbold på sunde fødder” :-)